Registre civil i llibre de familia

Inici Foros General Registre civil i llibre de familia

Viendo 1 entrada (de un total de 1)
 • Autor
  Entradas
 • #341658
  Cristina
  Participante

  Avui és dia 15 d’octubre, dia internacional de la mort gestacional i neonatal… el dia del record.
  Avui hem anat a inscriure al registre civil a la nostra 4a filla, un any i mig després del naixement del seu germanet que no consta en el nostre llibre de familia… tot i haver pesat més que ella, tot i haver viscut tant de temps al meu ventre com ella…

  Però avui tenim molt a celebrar. Hem aconseguit que inscriguin a la nostra petita en la 4a posició, conservant així una pàgina per cada un dels nostres fills. La pàgina que correspon al 3r només té el seu nom, data de naixement i defunció, sense segells ni signatures, ni numero de registre. Però constarà per sempre en el nostre llibre de familia i aixó significa molt per tots nosaltres, oi?

  Abans d’anar cap al registre hem grapat a la pagina 3 l’informe de maternitat i el certificat de la funeraria i directament hem donat el llibre obert per la 4a pagina per inscriure a la petita. S’ho han mirat per sobre i directament ens han dit, “és el 4t, oi?” i nosaltres hem afirmat sense donar més explicacions. Haviem posat un clip que unia totes les pàgines desde la que correspon al nostre matrimoni fins al 4t fill, perquè quedés clar que la petita havia d’anar allà. L’han tret i han mirat totes les pàgines, però imagino que en veure data de defunció no han volgut dir-nos res més. Potser era algú més sensibilitzat del que esperàvem.

  Quan hem vist que posava el segell i signava ens han saltat les llàgrimes a tots dos. Per fi tenim a tots els nostres fills en un document oficial. Per fi no ens han negat la seva existència, per fi hem pogut dir, sí, és la 4a.

  Ha estat el millor regal que podiem fer-li al nostre fill… i a nosaltres mateixos.

  Quina pau.

Viendo 1 entrada (de un total de 1)
 • Debes estar registrado para responder a este debate.